Mai 23, 2024
Personajul Bridget Jones revine! Cu cine a fost surprinsă Renee Zellweger la filmări
Renee Zellweger și Leo Woodall formează un cuplu în filmul Mad About The Boy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bridget Jones revine pe marile ecrane! După Bridget Jones’s Diary, Bridget Jones: The Edge of Reason și Bridget Jones’s Baby, Renee Zellweger întruchipează din nou celebrul personaj. Cel de-al patrulea film al seriei se numește Mad About The Boy, iar din distribuția sa mai fac parte Chiwetel Ejiofor, Leo Woodall, Hugh Grant și Colin Firth, scrie elle.ro

Filmările pentru noua peliculă au început deja, paparazzi surprinzându-i pe Renee Zellweger și pe Leo Woodall înregistrând o scenă ce a avut loc în cartierul Notting Hill din Londra. În viitorul film, Bridget are o aventură cu un bărbat mai tânăr, pe nume Rockstar, interpretat de Woodall, în vârstă de 27 de ani.

Bridget Jones' New Love Interest Leo Woodall Is Seen On Set With Renee Zellweger For The First Time As The Fourth Movie Continues Filming In London.

În imaginile surprinse, cele două personaje se bucură de o întâlnire romantică la The Electric Cinema. Renee purta o rochie scurtă cu un imprimeu floral, un cardigan roz și o pereche de cizme negre, și părea să fie complet nemachiată. În ceea ce îl privește pe Leo, acesta a purtat o ținută casual, compusă dintr-un tricou, o jachetă, o pereche de jeanși și o pereche de cizme maro.

Bridget Jones Notting Hill filming in photos as Renee Zellweger spotted  shooting scenes in West London - MyLondon

„Leo și Renee păreau să se distreze de minune. Chicoteau, păreau să se înțeleagă foarte bine”, a declarat un martor pentru Daily Mail.

În noul film, Bridget se bucură de o aventură cu Rockstar și cu profesorul de educație fizică, domnul Walker, interpretat de Chiwetel Ejiofor, actorul din 12 Years A Slave, precum și de reluarea relației sale cu Daniel Cleaver, interpretat de Hugh Grant

First look at Bridget Jones 4 as Renee Zellweger films romantic date with  White Lotus hunk Leo Woodall | The Sun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78661966323853