Iunie 07, 2022
Pepe a renunțat la părul lung. Cum arată acum artistul: "Nu mă recunosc"
Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Prezentatorul de la „Te cunosc de Undeva' a decis să facă o schimbare radicală de look și s-a tuns. Artistul și-a luat prin surprindere fanii și este de nerecunoscut. Iată cum arată cântărețul cu părul scurt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artistul a avut întotdeauna părul lung, dar acum a decis să facă o schimbare radicală de look. Pepe și-a tuns părul, iar la scurt timp duă ce a ieșit de la salon, artistul a postat o imagine pe rețelele de socializare. Internauții au fost șocați și au reacționat imediat la imaginea postată de îndrăgitul cântăreț.

Pepe

Artistul a renunțat la frizura care l-a consacrat și a apărut complet schimbat. Părul lung al lui Pepe a dispărut, iar cântărețul are un noul look. În vârstă de 42 de ani, Pepe s-a prezentat la un eveniment unde și-a prezentat noua frizură. Oamenii au fost uimiți să îl vadă atât de schimbat.

Pepe a renunțat la părul lung. Cum arată acum artistul

Pepe, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, a recurs la o schimbare de look radicală. Artistul s-a tuns scurt, iar fanii au rămas șocați. Fostul soț al Ralucăi Pastramă este activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Pepe s-a tuns scurt 

Pepe s-a tuns

 

Recent, Pepe și-a surprins fanii cu un nou look. După ani de zile în care a avut părul lung, Pepe s-a tuns scurt. Cântărețul le-a mărturisit fanilor săi că nu se mai recunoaște. Nu mă recunosc'a scris Pepe pe rețelele de socializare.

Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, mama celor două fiice ale sale. La scurt timp, artistul și-a oficializat relația cu Yasmine Ody, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiat. Cei doi îndrăgostiți sunt nerăbdători să își strângă copilul în brațe.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui 'Pepe', nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic', a povestit prezentantorul de la Te cunosc de undeva.

Pepe, despre botezul fiului său

Pepe are două fiice cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa. Artistul este foarte atașat de micuțele sale, iar peste câteva luni va deveni tată pentru a treia oară. Cântărețul preferă să fie discret cu tot ce se întâmoplă în viața sa, iar botezul fiului său va fi unul discret. Evenimentul va fi unul intim și restrâns, doar cu apropiații cuplului.

Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi', a spus Pepe la Antena Stars.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7215015888214