Iunie 08, 2017
Paris Hilton nu mai este blondă! Vezi cum arată starul
Părul blond al lui Paris Holton este ca și formele lui Kim Kardashian - cartea de vizită a starului și nimic alt ceva. Pentru prima dată, starul s-a decis la risc și a schimbat obișnuitul blond pe o nuanță splendidă de ciocolatiu. Cu toate acestea, mulți din admiratorii vedetei nu pot accepta beauty-schimbarea și speră că starul doar poartă o perucă bine potrivită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noul look vedeta l-a combinat cu o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare. Alături de star era și iubitul ei cățeluș toy terrier, ceea ce nu putem spune despre iubitul ei, Chris Zylka. 

Cuplul s-a întors recent de la Festivalul de Film de la Cannes, unde erau oaspeți permanenți ai petrecerilor. Îmbrățișări pasionale și săruturi la cameră - se pare că Paris Hilton continuă să trăiască în preferatul ei format al realității. 

Amintim că în 2013 vedeta trebuia să se căsătorească cu modelul spaniol River Viiperi, iar în 2015 a fost într-o relație cu milionarul Thomas Gross. Ghinionul în viața personală a continuat să o urmărească, însă acum starul nu-și ascunde atracția față de actorul și modelul Chris Zylca. Se zvonește că perechea ar avea intenții cu adevărat serioase față de viitorul lor. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3289201259613