Mai 13, 2022
Pamflet la adresa bisericii și bărbați pe tocuri. Cele mai controversate prestaţii Eurovision
Cea de-a doua semifinală Eurovision nu a fost lipsită de momente artistice inedite și extrem de îndrăznețe. Majoritatea artiștilor au încercat să iasă în evidență prin elemente surpriză. De la pamflet la adresa bisericii catolice, la hard rock și bărbați în rochii și pe tocuri. Iată cele mai controversate prestaţii din semifinala 2 Eurovision 2022.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele mai controversate prestaţii din semifinala 2 Eurovision 2022

Eurovision Song Contest a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 66. Cea de-a doua semifinală a avut loc aseară și a fost transmisă live, în toată lumea, de la Torino. 18 țări au concurat pentru unul dintre cele 10 locuri din marea finală de sâmbătă.

Seara a fost una incendiară, plină de momente care șochează. Mulți dintre artiștii care au urcat pe scena de la Torino și-au dorit să iasă în evidență. În acest scop, au folosit tot felul de elemente surpriză. De la pamflet la adresa bisericii catolice, la hard rock și bărbați în rochii și pe tocuri.

Iată în continuare câteva dintre cele mai controversate prestaţii din semifinala 2 Eurovision 2022.

Finlanda a fost reprezentată de trupa de rock alternativ The Rasmus. Solistul a urcat pe scenă cu pieptul gol. A purtat o pelerină de ploaie galbenă și s-a „accesorizat” cu un balon în aceeași culoare.

 

Konstrakta este reprezentanta Serbiei. Show-ul ei a fost un pamflet la adresa bisericii catolice. Artista a urcat pe scenă îmbrăcată în alb. S-a așezat pe un scaun în mijlocul scenei și și-a spălat mâinile într-un lighean cu apă. A fost înconjurată de dansatoare îmbrăcate în călugărițe.

 

Achile Lauro, artistul din San Marino, s-a evidențiat prin vestimentație extravagantă și… machiaj! A purtat colanți cu paiete și un șal din pene. Machiajul strident i-a completat look-ul nebun. La final de show, a călărit pe scenă un taur mecanic.

 

Reprezentantul Australiei a urcat pe scenă purtând un sacou scurt și o fustă cu trenă. Și-a completat look-ul cu un accesoriu inedit. O mască din zale metalice.

 

Sursa agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0451226234436