Martie 23, 2021
Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katty Perry
La fel ca mulţi părinţi, Orlando Bloom și Katy Perry se confruntă cu noi provocări, aşa că momentele de intimitate sunt tot mai rare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când a fost întrebat cât de des au relaţii sexuale, Orlando a spus pentru The Guardian: „Nu suficient.Totuşi, abia am devenit părinţi”.

În trecut, Orlando, în vârstă de 44 de ani, îşi lăuda viaţa sexuală cu Katy, în vârstă de 36 de ani, şi explica cum le-a întărit relaţia. „Aş spune că sexul este esenţial, pentru că astfel te poţi conecta cu celălalt.Intimitatea este o parte importantă a vieţii, dacă poti fi intim cu cineva atunci eşti binecuvântat, nu?”, a spus Bloom la un moment dat, citat de okmagazine.ro. 

Starul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Orlando a mărturisit pentru Sunday Times că a avut o perioadă în care nu se mai regăsea. Atunci, pentru a-şi îmbunătăţi starea de spirit, a decis să apeleze la sfaturile unui prieten. Laird Hamilton i-a sugerat atunci să încerce să fie singur o perioadă.

”Dacă vrei să ai o relaţie serioasă, încearcă celibatul pentru câteva luni. Renunţă la gândul că vei merge la o petrecere doar pentru a cunoaşte pe cineva”, mi-a spus Laid. Mi-a plăcut ideea.”, a explicat Bloom.

A fost singur şase luni, chiar mai mult decât planificase. “Mă gândeam că abstinenţa va dura trei luni, dar îmi plăcea modul în care mă raportam la femei. Cu toate astea, nu cred că a fost ceva sănătos. Nu aş recomanda asta”, a adăugat el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64376544952393