August 20, 2020
Olivia Furtună, focusată pe artă. Nu mai lasă pensula din mână
De când nu mai apare la pupitrul știrilor, Olivia Furtună își petrece o bună parte din timp în atelierul său. Pictează tot ce vede sau îi trece prin minte și pare că e arhiplină de inspirație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, Olivia a fost surprinsă în plin proces de lucru de un fotograf, care a reușit să imortalizeze instantaneu două procese. ”Totul a început de la un drum pitoresc, în apropierea casei. Și cum nu există lucru pe pământ ce nu merită a fi pictat, am zis să-l " eternizez" pe o pânză”, a scris frumoasa pictoriță pe contul său de Facebook, unde a și postat câteva poze de la ultima sa sesiune foto. 

”ARTA ESTE MAGIE”

Într-un interviu acordat la sfârșitul lunii iulie pentru curentul.md, Olivia a spus că pentru ea arta este, poate, cea mai puternică conexiune între oameni, rezistă în timp și pătrunde în ființa noastră în cuget și în inimă. E un fenomen perpetuu. 

Jurnalista a recunoscut că pictează de mică, iar la 14 ani, la îndrumarea unor artiști de renume, și-a dezvoltat talentul într-un atelier din centrul Chișinăului. O parte din lucrări au fost expuse în liceul unde și-a făcut studiile. 

Olivia și-a amenajat atelierul la mansarda casei sale. Acolo preferă să-și bea cafeaua de dimineață și să-și petreacă serile. ”Este exact cum l-am visat. Mic, din lemn și cu fereastră spre cer. Acolo mi-am amenajat și un colțișor pentru „nature morte”, unde mai ajustez din când în când compoziții să mai exersez. Am un cufăr, multe lumânări și vopsele și muzică bună” a mai mărturisit Olivia pentru curentul.md. 

Olivia Furtună a prezentat Primele Știri de la Prime. Anterior a transmis principalele știri ale zilei la Moldova 1. S-a retras din televiziune din luna octombrie a anului trecut. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75895118713379