Noiembrie 22, 2016
Olga Buzova începe o viață nouă de la culoare părului...
După cum se știe, mai bine de jumătate de an, în jurul cuplului Buzova și Tarasov circulă zvonuri precum că aceștia pregătesc divorțul. Se pare că zvonurile sunt acum adevărate, întrucât cea mai frumoasă pereche din Rusia, la începutul lunii noiembrie a confirmat în mod oficial despărțirea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Așa cum a anunțat anterior redacția AQUARELLE, căsătoria s-a distrus în urma infidelității lui Tarasov. Noua pasiune a fotbalistului este ,,Vice-Miss Rusia 2014'', Anastasia Reshetova.

Dacă în cazul fotbalistului Tarasov este totul perfect, atunci cum stau treburile în cazul celebrei prezentatoare TV, Olga Buzova?

Vedeta «Дом-2», începe o nouă viață, ca toate femeile, începutul se face de la păr, așadar aceasta și-a schimbat culoarea părului! Până în prezenta, fermecătoarea blondă s-a alăturat cu bucurie în rândurile șatenelor, expunând noua sa imagine pe rețelele de socializare, descriind poza: ,, Sunt nouă. O nouă viață pe care o iubesc!''

Mulți dintre urmăritorii acesteia au comentat aspru, observând că prezentatoarea TV a slăbit foarte mult. Olga a primit cu încredere lovitura vieții și chiar a început să glumească pe marginea acestui subiect, de exemplu, la aniversarea nunții prietenilor ei, aceasta glumea:

"Voi știți că, dacă memoria mea nu mă înșeală, însă în ultima perioadă nu doar memoria mă înșeală,...''.



citeste și
SQL exec time = 0.95579838752747