Iunie 01, 2020
Olga Busuioc se pregătește de nuntă? Soprana s-a dat de gol pe internet.
De când s-a mutat în Germania, soprana Olga Busuioc împărtășește tot ce i se întâmplă cu prietenii ei virtuali. E și normal să se întâmple așa, întrucât artista este îndrăgostită și poate mai împlinită ca niciodată ca femeie. Vedeta postează des fotografii în care apare fericită lângă iubitul ei, Dominik. Recent, ea a scris și un mesaj profund lângă o poză cu acesta, din care reiese că Dominik este alesul inimii ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Busuioc și-a schimbat în bine viața de când s-a mutat în Germania. Petrece foarte mult timp împreună cu noul ei iubit, Dominik. Cei doi fac sport împreună, gătesc sau ies la plimbare prin oraș. Iar faptul că se alintă reciproc nu mai este un secret pentru nimeni, fiindcă artista împărtășește tot cu fanii virtuali. Într-una din postări Olga Busioc i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste lui Dominik. ”Bărbatul acesta pe cât este de iubit, pe atâta grijă și dragoste oferă. Ceea ce înțeleg zilnic, este că oferă el mult ma imult det aș fi așteptat.”, a spus vedeta. 

                                        

 

Recent, soprana a fost scoasă la o cină în oraș de iubitul ei. Artista a avut grijă să imortalizeze momentuș și postat fotografia pe internet. Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost însă mesajul lăsat de artistă lângă totografie: ”Aceasta este ultima fotografie până la căsătorie!”

                                                                                                    

Este vorba despre o logodnă la mijloc sau a fost un mesaj despre o trăire pentru moment, încă nu știm. Cu siguranță soprana va face însă anunțul în curând, dacă se pregătește de o nuntă în viitorul apropiat. 

Olga Busuioc s-a mutat în Germania încă în 2018, după divorțul cu solistul formației Akord Igor Stribițchi. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani, din anul 2011 până în 2018. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0668194293976