Iunie 22, 2020
Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta!
Atunci când este vorba despre mâncare, Regina Elisabeta a dezvoltat de-a lungul timpului câteva obiceiuri ciudate, împărtășite de Darren McGrady, fostul chef personal al Suveranei britanice. Iată câteva dintre acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chef Darren McGrady, nu a fost doar bucătarul familie Regale Britanice, ci a gătit și pentru șefi de stat precum George Bush sau Bill Clinton. Totuși, cel mai mult timp l-a petrecut la Casa Regală, iar pe parcursul celor 15 ani alături de Majestatea Sa a observat mai multe obiceiuri cel puțin bizare ale Suveranei.

Bucătarul povestește într-una dintre cărțile sale că Regina Elisabeta avea un stil aparte de a consuma o banană: tăia prima dată capetele, apoi felia coaja pe lungime pentru a lua ușor coaja, iar la final consuma fructul cu furculița și cuțitul.

Chiar dacă bananele se numără printre alimentele sale favorite, în general, Regina evită să consume alimente cu amidon. Mai mult, se ghida după regula „fără amidon': adică nu mânca cartofi, orez sau paste la cină.

Regina Elisabeta preferă, în mare parte a timpului, să opteze pentru mese simple și ușoare, pe bază de pește sau legume la grătar. Un alt obicei culinar ciudat pe care bucătarul l-a menționat ar fi că Regina obișnuia să dea la o parte crusta feliilor de sandviş. Oricât de surprinzător ar suna, da, și Majestății Sale îi place sandvișul, preferându-l pe cel cu ton şi castravete.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0293643474579