Aprilie 05, 2017
O intrepretă de la noi a adormit la ore. Iată motivul!
Viața de artist doar la prima vedere pare a fi unsă cu miere, iar vedetele care sunt la început de cale muncesc în regim dublu ca să-și câștige existența și să-și facă un nume. Unde mai pui că unele dive încă-și fac studiile, iar orele la facultate li se dau cam greu după o noapte muncită pe la petrecerile private.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Valeria Pașa nu este o excepție. Tânăra artistă nu ratează nicio ocazie să câștige un ban în plus, dar nici nu-i permite bunul simț și responsabilitatea să aibă o lecție în minus. Cântăreața e o studentă exemplară, chiar dacă pe alocuri își mai permite să tragă un pui de somn în timpul orelor. Pe pagina sa de facebook a apărut o poză în care Valeria arată cât de mult au plictisit-o studiile.

Împreună cu o prietenă și-au făcut de cap și au publicat o fotografie care i-a amuzat pe prietenii virtuali ai artistei. Mai în glumă, mai în serios, Valeria Pașa ne-a dat de înțeles că nu închide un ochi. E ultimul an la facultate și mănâncă manualele de specialitate ca pe răsărită, daor ca să fie cea mai deșteaptă.



citeste și
SQL exec time = 1.0302467346191