Aprilie 04, 2023
Nu se lasă doborât de boală! Bruce Willis, imagini emoționante de la ziua fiicei sale
Un tată model! Bruce Willis (68 de ani) a sărbătorit-o recent pe Mabel (11 ani), una din fiicele pe care le are cu modelul britanic Emma Hemming (44 de ani). Actuala soție a starului de la Hollywood a publicat un mesaj emoționant, în weekend.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bruce Willis, care deÈ›ine o avere de 250 milioane de dolari, s-a distrat în weekend alături de soÈ›ia sa È™i fetiÈ›a lor, Mabel, care a împlinit 11 aniÈ™ori. Emma Hemming a publicat o serie de poze cu Bruce Willis, în care apare alături de fata lui, scrie click.ro

La mulÈ›i ani, Mabel Ray! Energia ta este contagioasă. PoÈ›i să luminezi o încăpere întreagă cu zâmbetul È™i căldura ta. Este de admirat modul în care iubeÈ™ti È™i ai grijă de familia È™i de prietenii tăi. Continuă să străluceÈ™ti, iubirea mea”, a scris Emma Hemming, pe pagina sa de Instagram. Bruce s-a căsătorit cu manechinul britanic în 2009, iar cuplul mai are împreună o fetiță, pe Evelyn (8 ani).

Bruce Willis - Bruce Willis turns 68, ex-wife Demi Moore and spouse Emma  Heming Willis share emotional birthday posts - Telegraph India

Toată familia îi este alături

Bruce Willis a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală, o boală cruntă care i-a afectat calitatea vieÈ›ii È™i care l-a făcut să se retragă din industria filmului. IniÈ›ial, vedeta din „Greu de ucis” fusese diagnosticată cu afazie, însă după mai multe investigaÈ›ii medicii au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență. DeÈ™i este o boală degenerativă fără leac, Bruce Willis este optimist. El îÈ™i doreÈ™te să rămână lucid cât mai mult timp posibil, pentru a se bucura de copiii lui. El are parte de toată susÈ›inerea familiei sale.

Fosta lui soÈ›ie, Demi Moore (60 de ani), cât È™i fetele pe care le au împreună, Rumer (34 de ani), Scout LaRue (31 de ani) È™i Talullah Bell (29 de ani) îi sunt alături marelui actor, pe măsura ce boala lui progresează. Pe contul său de Instagram, Emma Hemming îi È›ine la curent pe fanii soÈ›ului său cu starea de sănătate a actorului.

Ea a vorbit deschis în public despre boala lui, pentru a ridica nivelul de conÈ™tientizare față de astfel de afecÈ›iuni greu de depistat. Emma a dezvăluit, luna trecută, că Bruce Willis are dificultăți de comunicare È™i i-a rugat pe fotoreporteri, dar È™i pe fani, să nu interacÈ›ioneze cu el dacă îl văd pe stradă È™i, mai ales, să nu È›ipe la acesta: „Fac apel la fotografi, la cameramani È™i la toÈ›i cei care vor să obÈ›ină imagini exclusive cu soÈ›ul meu. Vă rog, păstraÈ›i distanÈ›a! Nu È›ipaÈ›i la el, nu îl întrebaÈ›i cum se simte È™i nu faceÈ›i prea mult zgomot”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.103328704834