Februarie 22, 2022
“Nu, aici sunt mulți oameni și se uită la noi!” Ce i-a refuzat Renato Usatîi iubitei sale, Nina
Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi și modelul Nina Crețu își petrec ultimele zile de iarna într-un adevărat paradis tropical.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgostiții au evadat pe o insulă exotică unde se bucură din plin de soare, peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin.

 

De când și-au făcut publică relația, cei doi își petrec majoritatea timpului împreună bucurându-și publicul cu imagini desprinse din poveste.

Nina Crețu împarte cu următorii săi momente din vacanța de vis pe care o are cu iubitul său, Renato Usatîi.

Aceasta a povestit pe pagina sa de Instagram o situație hazlie în care s-a pomenit. Fiind pasionată de fotografii, îl roagă pe Renato să-i facă poze, acesta fiind uneori stânjenit de atenția celor din jur.

“Să vii cu Renato în vacanță înseamnă să nu ai nicio poză. Așa că azi l-am rugat pe prietenul meu fotograf să meargă să-mi facă câteva poze. Pentru că Renato în ruptul capului nu vrea: “Nu, eu nu fac poze, aici sunt mulți oameni și se uită la noi. Nu.”” A povestit modelul amuzându-se pe seama situației.

Vloggerița a distribuit pe pagina sa o serie de fotografii de la ședința foto pe care a avut-o. Într-o rochie de un alb imaculat, cu un coc lejer, aceasta a pozat ca o adevărată zeiță pe fonul peisajelor spectaculoase.

 

  

 



citeste și
SQL exec time = 1.1609919071198