Aprilie 23, 2022
Nouă imagine cu fata Antoniei. Cât de mult seamănă Maya cu mama ei celebră
Antonia le-a făcut fanilor săi o surpriză și a postat în mediul online o nouă fotografie cu fiica ei Maya. Le-a arătat tuturor cât de multe trăsături a moștenit de la ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu 11 ani de zile, Antonia a devenit mamă pentru prima oară. Maya e rodul iubirii dintre ea și Vincenzo Castellano. Cei doi s-au despărțit, iar fiica a rămas în grija tatălui, în Italia. Acolo ea a mers la grădiniță, la școală. Vorbește bine în italiană, în engleză, dar nu și în română.

Antonia mereu s-a preocupat de fiica ei, a mers mereu să o viziteze, mereu a fost alături de ea. Relația lor e din ce în ce mai apropiată, după cum a recunoscut artista în diferite interviuri. Acum, artista a surprins când a publicat o imagine cu ea și una cu Maya. Le-a arătat tuturor cât de mult seamănă Maya cu ea.

În stânga e poză cu vedeta, care are ochii verzi, buze conturate, păr închis la culoare, iar în dreapta e Maya care are aceeași nuanță a ochilor ca mama ei, buzele la fel, iar părul mai deschis la culoare.
antonia-si-fata-maya 

Fanii Antoniei au reacționat la secțiunea comentarii de pe Facebook. „Frumoase mai sunteți! ? Sunteți superbe, mama și fiica dar parca sunteți surori, Antonia din ce în ce mai frumoasă! Multa sănătate tuturor! (…)

O Antonia nouă în miniatură!!! Frumoasă că mama ei!!! (…)

Seamănă foarte bine cu ține! Sunteți superbe amândouă! Să îți trăiască să fie sănătoasă și iubita! (…)

Sunteți superbe ,așa mama așa fiica”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor Antoniei din mediul online. Dezvăluirile Antoniei despre fiica sa Antonia și Maya au făcut primul pictorial împreună pentru revista VIVA!. în luna iulie 2021. Atunci, cântăreața a făcut o serie de mărturisiri despre fiica ei care locuiește cu tatăl ei, în Italia. „De regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat artista pentru viva.ro.
Cântăreața a mai adăugat că îi este foarte greu să fie mamă la distanță, ea, în România, fiica, în Italia. „Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.
antonia-si-fata-maya-4 

antonia-si-fata-maya-3 

antonia-si-fata-maya-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82503342628479