Septembrie 25, 2023
Noua achiziție a Deliei Matache i-a șocat pe internauți. Încălțările care i-a oripilat pe fani
Cu câteva luni în urmă, celebrul cântăreț Maluma ajunsese de râsul internetului după ce s-a afișat cu celebrele Big Red Boots, doar că în varianta galbenă, care fac parte din noua colecție a brandului MSCHF (un colectiv de artă cu sediul în Brooklyn) în colaborare cu Paris Hilton. Surpriză! Și Delia, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, și-a achiziționat aceleași încălțări!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia a atras din nou atenția internauților cu noua ei achiziție! Delia Matache este, dincolo de o artistă talentată și personaj de televiziune extrem de apreciat, o femeie foarte cochetă, care ține foarte mult ca aparițiile sale să fie impecabile. Și, de cele mai multe ori, chiar sunt. Însă, câteodată uimește pe toată lumea cu ținutele sale ieșite din comun.

Iar de data aceasta, cântăreața i-a uimit pe fani când a publicat imagini cu ea pe pagina ei personală de Instagram cu noile ei încălțări. Mai exact, Delia și-a achiziționat celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă, din noua colecție a brandului MSCHF în colaborare cu Paris Hilton. Sunt cizmele care au creat isterie pe rețelele de socializare când au fost lansate și cele cu care celebrul Maluma și-a oripilat fanii.

Delia, mândră de noua sa achiziție

Cât costă noile încălțări ale Deliei

De altfel, Maluma a fost și primul care a cumpărat varianta pe galben a „cizmelor de desene animate pentru o lume 3D cool”, și a publicat mai multe imagini în care era încălțat cu cizmele uriașe de cauciuc. Prețul acestor încălțări este undeva pe la 450 de dolari. Și chiar dacă fac vâlvă printre vedete, internauții nu sunt așa fascinați de încălțări.

Delia, mândră de noua sa achiziție 

Delia, mândră de noua sa achiziție 

Delia, mândră de noua sa achiziție

Spre exemplu, fanii Deliei au lăsat câteva comentarii în care și-au exprimat dezgustul: „Luptă împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior. Când văd lucrurile astea, îmi vine să rămân în Spania și să nu mă mai întorc niciodată în țară”, „Numai Delia putea purta așa ceva”, „Când îți ia maică-ta cizme să îți fie bune și la anu”, „Curiozitatea mea e dacă le porți cu șosete sau fără”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți”.

Delia, mândră de noua sa achiziție



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79863476753235