Aprilie 22, 2022
Nicolas Cage, tată pentru a treia oară, la 58 de ani! Ce nume va purta fetița actorului
Starul de la Hollywood, Nicholas Cage și soția Riko Shibata așteaptă primul lor copil, iar bărbatul de 58 de ani a dezvăluit că bebelușul este o fetiță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 58 de ani a anunțat vestea în timpul apariției sale la The Kelly Clarkson Show de joi (21 aprilie), spunând: „Voi avea o fetiță”. Cage a mai dezvăluit că el și Shibata, în vârstă de 27 de ani, își vor numi copilului după starul The Beatles, John Lennon. Fiica lor urmează să se numească Lennon Augie, Lennon după regretatul cântăreț și compozitor și Augie după regretatul tată al lui Cage, August Coppola.

Explicând numele, Cage și-a amintit cum tatăl său - un DJ care lucra la radio - cânta adesea melodii de pe albumul The Beatles Let It Be.

El a spus: „Din cauza melodiei  Across The Universe, numele ei va fi Lennon Augie, Augie după tatăl meu. Sunt încântat. Va fi cea mai mare aventură din viața mea”.

Nicolas Cage and Wife Riko Shibata Are Expecting Their First Child | Vanity  Fair

Ce nume va purta fiica lui Nicolas Cage 

Actorul a adăugat că el și Shibatao vor strica pe fetiță „Lenny, pe scurt”. Starul „Con Air" are deja alți doi copii din relații mai vechi, Weston Coppola Cage, în vârstă de 31 de ani (pe care îl împarte cu Christina Fulton) și Kal-El Coppola Cage, în vârstă de 16 ani (din a treia căsătorie cu Alice Kim). Shibata și Cage, născut[ în Japonia, s-au cunoscut prin intermediul unei prieteni comune în țara de oigine a femeii. 

Surpriza pe care i-a făcut-o soţia mai tânără cu 30 de ani lui Nicolas Cage.  Cum a reacţionat actorul

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în anul 2020

Cuplul a fost fotografiat pentru prima dată împreună în februarie 2020, când Cage a dus-o să viziteze un mormânt pe care și-l cumpărase pentru el în New Orleans, Louisiana, SUA. Shibata este creditată drept „Mannequin Woman” în filmul lui Cage din 2021 Shibata este creditată drept „Mannequin Woman” în filmul lui Cage din 2021.

Nicolas Cage a dezvaluit ce nume a ales pentru copilul pe care il asteapta  cu cea de-a cincea sotie 

Sursa: click.ro



citeste și
SQL exec time = 1.0128045082092