Noiembrie 01, 2022
Nicolas Cage, de nerecunoscut. Actorul e acum chel și poartă barbă
Nicolas Cage și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut . Starul a fost surprins pe platoul de filmare din Toronto, acolo unde lucrează pentru noul său film, cu barbă, chelie și ochelari de vedere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Produs de A24, filmul se numește Dream Scenario și, deși Dealine scrie că este o comedie, nu au fost făcute publice alte detalii despre premieră.

Cage a fost văzut vineri filmând o scenă la intrarea într-un cinematograf împreună cu colegul său, Julianne Nicholson, care a câștigat recent un Emmy pentru Mare Of Easttown.

Incredible: Nicolas Cage was nearly unrecognizable when he was spotted for the first time on the Toronto set of his upcoming movie

Dream Scenario este scris și regizat de Kristoffer Borgli, care și-a pus amprenta și pe filmul dramatic Sick Of Myself în Norvegia sa natală.

Mystery: Produced by A24, the film is a called Dream Scenario, and though Deadline has reported it is a comedy no other details about the premise have been made public

Nicolas s-a parodiat recent în comedia The Unbearable Weight Of Massive Talent, care îl are în distribuție și pe Pedro Pascal. 

Pedigree: He was spotted this Friday filming a scene at the entrance of a movie theater with his co-star Julianne Nicholson, who recently won an Emmy for Mare Of Easttown

Versiunea lui din acest film acceptă să meargă la o petrecere de naștere pentru un miliardar mexican, un fanatic care plătește un milion de dolari pentru acest privilegiu. 

Nicolas este de acord cu aranjamentul fără prea mult entuziasm, iar decizia sa de a face acest lucru îl face personaj principal într-un complot.

Miliardarul, interpretat de Pedro îi răpește lui Nicolas fiica și soția.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84966993331909