Septembrie 15, 2016
Natalia Vodianova a lansat o colecție limitată de haine
Cu acest brand vestit a colaborat deja Renata Litvinova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeile pasionate de modă pot să achiziționeze elemente noi din colecțiile limitate de toamnă "ZARINA" și "Natalia Vodianova" în cadrul proiectului de caritate "Мода со смыслом". Mini Me Collection, astfel se numește linia de îmbrăcăminte pentru mame și fiice. Protagonista acestei ediții limitate a devenit Pasărea de Foc din poveștile rusești. Important de reținut e faptul că banii obținuți de la orice cumpărătură vor fi învestiți în fondul "Обнаженные сердца"

În premieră în industria fashion! Oamenii cu nevoi speciale participă în calitate de coautori la colecțiile lansate. Anume desenele lor devin baza acestor colecții limitate.

Printurile pentru rochii, bluze, fuste și accesorii au fost efectuate de partenerul organizației "Обнаженные сердца" - centrul "Антон тут рядом". Natalia Vodianova și prietenii ei vor să demonstreze că oamenii cu nevoi speciale sunt în dreptul de a se afirma în egală măsură și ei cred că sociatea poate renunța la diferite stereotipuri și poate deveni mai deschisă, empatică și tolerantă.

Amintim că fondul pentru ajutorul copiilor "Обнаженные сердца" a fost creat de Natalia Vodianova în anul 2004. Deja de mulți ani aceasta este susținută de prietenii ei din lumea vedetelor care participă la inițiative de caritate și la alte acțiuni: Dima Bilan, Victoria Isakova, Svetlana Ustinova, Ksenia Sobchak și multe alte nume cunoscute. Chiar și copiii Nataliei Vodianova îi ajută pe oamenii cu nevoi speciale să obțină sprijinul necesar. Printre altele, acum la Moscova se află Antonio Banderas, care a zburat la Moscova inclusiv pentru a o ajuta pe Natalia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.6048028469086