August 26, 2019
Natalia Oreiro a încins atmosfera la Festivalul Internațional de Muzică "New Wave"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Poporul rus o idolizează pe actrița și interpreta argentiniană Natalia Oreiro. Au trecut 20 de ani, de când Natalia Oreiro făcea furori în întrega lume după ce s-a filmat în serialul televizat "Înger sălbatic", însă la fel de adorată a rămas și-n prezent. 

În acest an, renumitul Festival de Muzică Ușoară "New Wave", unde concurează cei mai buni interpreți din întreaga lume, a avut loc în Soci. 

Aseară a avut loc un concert senzațional, dedicat compozitorului rus Igor Krutoy, care în acest an a împlinit 65 de ani. Mulți artiști din Rusia au interpretat hituri nemuritoare din palmaresul compozitorului. Printre aceștea se numără, Dima Bilan, Svetlana Loboda, Irina Allegrova, Lev Leshenko, Filip Kirkorov,  Angelica Varum și mulți, mulți alții. 

 

 

 

Invitatul special la acest concurs a fost artista Natalia Oreiro. Artista a încins atmosfera cum a știut mai bine. La acest eveniment unic, "Nasha Natasha" a purtat o ținută spectaculoasă, o rochie transparentă de culoarea neagră cu steluțe aurii. Diva în vârstă de 42 de ani și-a etalat picioarele senzuale și s-a distrat din plin la festival. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2190685272217