Martie 09, 2023
Natalia Barbu, mesaj emoționant dedicat mamei: "Datorită ție sunt cine sunt astăzi"
De 8 martie, interpreta Natalia Barbu a postat un mesaj emoționant pentru mama sa, în care îi mulțumește pentru toată dragostea și susținerea ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt 8 ani, de când îndrăgita interpretă, Ana Barbu, s-a stins din viață, dar ea rămâne veșnic în amintirea noastră și mai ales, în inima fiicei sale, Natalia. De Ziua Internațională a femeilor, Natalia Barbu și-a exprimat recunoștința față de cea care i-a dat viață, cea care a susținut-o și care a fost mereu alături de ea:

"Scumpa mea mamică, îți multumesc pentru toată iubirea ta, susținerea și dăruirea ta. Datorită ție sunt cine sunt astăzi. Te iubesc și ești în sufletul meu mereu. La mulți ani scumpelor noastre mămici! La mulți ani, femei minunate!", a scris artista pe rețelele de socializare.

 

Cu această postare, Nataliei i-a reușit să sensibilizeze sute de urmăritori, care i-au lăsat doar mesaje de susținere și admirație:

"Sunt sigură că mama ta e alături de tine în fiecare clipa și te veghează de sus"

"Atât de emoționant... Nu am putut să nu lăcrimez...Foarte frumos", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Natalia Barbu, despre mama: „Eu încă nu cred că a plecat. Am trecut la o  etapă de înțelegere și acceptare!” - ea.md 

Ana Barbu a fost o cântăreață de muzică populară, romanțe și de estradă din Republica Moldova. A fost cunoscută mai ales pentru piesa „Flori de liliac”, care era ca o carte de vizită a sa. S-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42651271820068