Decembrie 16, 2020
Naomi Campbell poartă combinezon anti-COVID peste tot
Paza bună, trece primejdia rea. Fotomodelul Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, nu iese din casă fără combinezonul anti-COVID-19, ochelari, mască, vizieră, mănuşi şi folosește sptămânal litri de dezinfectant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai rău e că Naomi a fost acuzată că fură echipamentul de protecţie din spitale. De cealaltă parte, ea susține că achiziţionează în cantităţi uriaşe combinezoanele pentru că se teme de noul coronavirus și s-a enervat îngrozitor când a auzit învinuirile. Vedeta, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a precizat că le cumpără în mod cinstit, făcând comenzi pe Internet.

Într-un interviu acordat pentru ”Wall Street Journal”, Naomi a mărturisit că a fost sfătuită de prietena ei, Linda Evangelista, în vârstă de 55 de ani, să-şi facă multe provizii de combinezoane împotriva virusului ucigaş. Oamenii o critică și petru faptul că poartă echipamentul de protecţie în avioane, în loc să-l doneze la spitale, care au nevoie stringentă de el. 

De asemenea, Naomi le-a transmis celor care au criticat-o pentru faptul că îşi dezinfectează locul unde stă în aparatele de zbor că face acest lucru de 15-17 ani. Aşa că e normal să-şi păstreze mai ales acum obiceiul, când există riscul de contaminare cu virusul deosebit de periculos. Ea sfătuieşte pe toată lumea ”să dezinfecteze orice lucru înainte de a-l atinge”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0721471309662