Martie 07, 2023
Motivul pentru care Billie Eilish și-a șters toate aplicațiile de socializare: „Nu mă mai uit”
Billie Eilish, idolul noii generații, a declarat că și-a șters toate aplicațiile de socializare de pe smartphone. Celebra artistă a spus și care e motivul pentru care a ales să ia o astfel de decizie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Billie Eilish, câștigătoare a premiului Grammy, care a fost mai puțin activă pe platformele digitale în ultimele săptămâni, și-a explicat decizia de a renunța la platformele de socializare în timpul unei apariții într-un podcast, alături de fratele ei, Finneas, scrie spynews.ro

Motivul pentru care Billie Eilish și-a șters toate aplicațiile de socializare

Billie Eilish a dezvăluit că „nu se mai uită” pe rețelele de socializare. Cântăreața în vârstă de 21 de ani a mărturisit că și-a „șters” toate aplicațiile de socializare de pe telefonul ei.

Billie Eilish shares fears about future motherhood, talks self-esteem

„Nu mă mai uit la asta. Am șters totul de pe telefon, mi-a fost destul de greu.(...) Pentru mine, internetul a fost o parte atât de mare din nu copilăria mea, nu eram un copil iPad, slavă Domnului, dar sincer, simt că am crescut în timpul perfect al internetului. Am avut o astfel de copilărie și făceam chestii tot timpul.”, a spus ea, în timpul unei apariții într-un podcast, alături de fratele ei, Finneas.

Producătorul hitului „No Time To Die”, care anterior a oprit criticile online la adresa celebrei artiste, a spus că un alt motiv pentru care aceasta a ales să-și șteargă aplicațiile de socializare a fost că nu-i plăcea să se uite la fotografii cu ea însăși.

Billie Eilish Is Back With A Bang On Social Media As She Shares A Plunging  Neckline Bikini Pic & Opens Up On Taking A Break: “Anything I read on the  internet I

Cum a afectat-o pe Billie Eilish faptul că a început să privească filme pentru adulți la 11 ani

Într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul unei emisiuni, Billie Eilish a vorbit despre faptul că a început să privească filme pentru adulți începând cu vârsta de 11 ani și a mărturisit cum a afectat-o acest lucru.

„Ca femeie, cred că filmele pentru adulți sunt o rușine. Obișnuiam să privesc multe, să fiu sinceră. Am început să privesc filme pentru adulți când aveam 11 ani. Cred că mi-au distrus creierul și mă simt devastată că am fost expusă la atât de mult conținut pornografic.Ajunsesem într-un punct în care nu puteam să privesc ceva decât dacă era violent. ”, spunea Billie Eilish în urmă cu ceva timp.

Billie Eilish Postpones Tour, Urges Fans to Take Coronavirus Seriously –  Rolling Stone



citeste și
SQL exec time = 0.83259272575378