Octombrie 14, 2019
Moment neașteptat la "Vocea României". Află de ce Irina Rimes s-a simțit nedumerită

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această toamnă, românii de peste Prut au lansat cel de-al 9-lea sezon al îndrăgitului concurs de muzică Vocea României. Toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a vedea show-ul de nota zece.

În această vinere, a avut loc cel de-al șaselea episod al acestui sezon. Au participat zeci de voci spectaculoase, printre care a fost și - Viola Julea, iubita lui Alex Calancea. Cântăreața de jazz de la noi din țară, a interpretat o piesă drăguță, și-a arătat calitățile vocale și melismatica deosebită, însă nimeni dintre cei patru jurați nu și-au întors scaunele. 

 

 

 

La final, când jurații au avut șansa să vadă cine a cântat pentru ei, dar și pentru public, Irina Rimes a rămas fără grai. Interpreta nu i-a recunoscut vocea profesoarei sale de canto de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, din Chișinău. Irina s-a simțit jenată, dar totodată a făcut o replică acră - "Nu-mi pare rău că nu m-am întors, ea mereu mă privea de sus, nu mă observa". 

 


 

Viola Julea a încercat ceva nou pentru ea, și-a dorit să iasă din spațiul său de confort, iar acest lucru a făcut-o să fie mai încrezută în propriile forțe. Îi dorim mult succes. Să vedem momentul. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.22523188591