August 22, 2022
Miri asortați, invitați lipsă, rochie de vis! Totul despre cea de-a doua nuntă a lui J LO și Affleck
Nuntă întinsă pe trei zile! Asta și-a dorit mireasa și asta are din plin! Cum a decurs ceremonia nupțială a lui Jen și Ben de ieri seară?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce-a așteptat 20 de ani, Jennifer Lopez și-a luat revanșa! S-a măritat cu Ben Affleck de două ori! Prima dată, în Las Vegas, pe fugă și fără prea mari pretenții, a doua oară aseară, pe îndelete, cu buget și fericire nelimitate.

See Photos of Jennifer Lopez's Wedding Dresses - JLo Vegas Wedding Dress  Details

În cursul zilei de vineri, a avut loc repetiția pentru petrecerea cea mare, după care, sâmbătă seara, toată lumea a răspuns prezent la evenimentul la care JLo visează de câteva decenii – să îmbrace rochia albă de mireasă și să fie doamna Affleck cu drepturi depline.

Jennifer López and Ben Affleck.

Pe 20 august, a avut loc o ceremonie luxoasă acasă la mire, în Georgia, la care au participat prieteni apropiați și familia celor doi protagoniști de top.   

Mireasa a purtat o rochie superbă cu mâneci scurte, spate decupat și o siluetă de vis care s-a continuat cu o trenă impresionantă cu volane. Pentru un look complet spectaculos, Jennifer a purtat un voal de 6m, pe care toți cei cinci copii ai lor – gemenii ei, Max și Emme (14), și Violet (16), Seraphina (13) și Samuel (10) – l-au ținut pe tot drumul până în casa în care a avut loc petrecerea de după ceremonie.

Inside Jennifer Lopez and Ben Affleck's Second Wedding in Georgia in Photos

Nu e sigur până la această oră, însă se pare că rochia miresei este semnată Ralph Lauren, lucru deloc surprinzător având în vedere că vedeta a ales același designer la Gala Met din 2021, la scurt timp după ce și-a reluat relația de amor cu marea dragoste a vieții ei.   

Jennifer Lopez and Ben Affleck's kids match in white at wedding

Printre invitații de seamă de la nunta Bennifer s-au numărat Matt Damon, Jimmy Kimmel și cel care a oficiat ceremonia, Jay Shetty, care au respectat cu toții dress code-ul evenimentului și s-au prezentat în alb din cap până-n picioare la nuntă, pentru a se asorta perfect cu decorul de cinci stele și aranjamentele florare care-ți tăiau, pur și simplu, răsuflarea.

J Lo's breathtaking wedding dress pictured as Ben Affleck weds star in jaw  dropping bash - Mirror Online

Printre momentele culminante ale serii au fost muzica live, care a făcut o atmosferă de zile mari, și artificiile de la final, care le-a adus tuturor celor prezenți zâmbetul pe chip.

Mirele s-a asortat perfect cu aleasa lui, purtând un costum alb la perechea neagră de pantaloni, în stilul ținutei pe care acesta a preferat-o la prima sa nuntă cu Lopez, în Las Vegas, luna trecută.

Nunta durează nu mai puțin de trei zile, începând de vineri, cum spuneam, cu repetițiile întrerupte în mod dramatic de accidentarea mamei mirelui, și continuând cu petrecerea în sine de ieri seară și picnicul cu grătar din cursul zilei de azi. Revenim cu informații de ultimă oră și spunem că mama lui Affleck a fost externată din spital după ce a primit îngrijirile medicale de rigoare pentru piciorul său rănit.

Invitații care au lipsit de la eveniment și au atras atenția prin acest lucru sunt Jennifer Garner, fosta soție a mirelui și mama celor trei copii ai lui, care are o relație amiabilă cu Ben, dar a fost reținută în Texas cu filmări. Fratele mirelui, Casey, a fost și el nevoit să refuse invitația din simplul motiv că a trebuit să rămână în Los Angeles, cu diverse responsabilități parentale.

Ben Affleck and Jennifer Lopez seal it with a kiss as photos from their  wedding day reveal gorgeous ceremony | Fox News

Invitații la mult așteptata nuntă au primit și George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger și Jimmy Kimmel. Ultimul este știut că a participat la eveniment, despre restul starurilor vom afla cu siguranță cât de curând, când vom mai primi informații legate de nunta celor două superstaruri hollywoodiene. Și imagini, evident, cu care vom reveni într-un material special!

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1201770305634