Martie 15, 2023
Melanie Griffith și Antonio Banderas, reuniți de fiica lor la aproape nouă ani de la divorț. Imaginile i-au emoționat pe fani
Au trecut aproape nouă ani de zile de când Antonio Banderas și Melanie Griffith au anunțat că s-au despărțit după 18 ani de căsnicie, însă cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Stella, care acum are 26 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De curând, Griffith a făcut publice două imagini în care apare alături de fostul ei soț, Banderas, în vârstă de 62 de ani și de fiica lor, Stella, scrie peroz.ro

”Înconjurând-o pe Stella cu dragoste”, a scris actrița în dreptul fotografiilor inedite.

”Seamănă atât de mult cu Dakota!”, ”E pur și simplu grozavă. Arată ca Dakota!”, ”Ce frumoși sunteți, nu oricine poate să rămână în relații civilizate după o separare. Vă admir!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Antonio Banderas & Ex Melanie Griffith Reunite For Lunch With Daughter 

Antonio Banderas and Melanie Griffith pose for rare family picture with  youngest daughter | HELLO!

Stella este fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas

Stella Banderas este fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, care au avut o relație începând cu anul 1996, când lucrau împreună la pelicula Two Much. Cei doi s-au căsătorit în același an la Londra, după finalizarea proceselor de divorț de Ana Leza, în cazul lui Banderas, și de Don Johnson, în cazul lui Griffith.

Stella Banderas a și apărut în debutul regizoral al tatălui ei, ”Crazy in Alabama”, alături de mama ei, în 1999. Căsnicia părinților ei s-a încheiat amiabil în 2015.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69035005569458