Iunie 01, 2022
Martina Meola, la Evenimentul "Moldova are artă". Cunoaște fenomenul emisiunii "Romanii au talent"
La doar 9 ani este laureata multiplelor concursuri internaționale, finalistă a concursului Românii au talent și pur și simplu un talent incontestabil al țării noastre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O adevărată mândrie a țării noastre, micuța Martina Meola ne va încânta cu prezența ei la evenimentul "Moldova are artă".

Vino să o cunoști pe pianista fenomen, la seara dedicată promovării tezaurului cultural al țării.

Invitații speciali ai serii vor fi marii artiști: Mihai Munteanu, Constantin Moscovici, Iurie Matei, Pavel Obreja, Andrei Sochircă și discipolii acestora.
Veți avea ocazia să vă delectați cu muzica îndrăgitei Orchestre Simfonice a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”, băuturi fine și oameni îndrăgostiți de frumos!

Micuța Martina a cucerit publicul atât de la noi cât și de peste Prut. Talentata fetiță s-a clasat pe locul 3 în marea finală a concursului "Românii au talent".

După prestația ei din finala emisiunii, jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă.

“Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am vazut noi este de domeniul irealului. Acelasi balet pe clape (...) Eu cred ca acesta este un numar demn sa castige emisiunea Romanii au talent”, a spus Andi Moisescu.

Talentul ei cucerește și emoționează. Martina susține că un singur procent este talent și 99 de procente reprezintă muncă. Ea a mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1. La preselecțiile Românii au talent, Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86750435829163