Ianuarie 04, 2023
Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, aşteaptă al treilea copil. Cum au dat vestea
Noul an vine deja cu veşti bune pentru fondatorul reţelei Facebook/Meta. El şi Priscilla Chan îl vor primi, în curând, în vieţile lor pe cel de-al treilea copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mark Zuckerberg a postat pe Instagram o fotografie cu soția sa însărcinată, Priscilla Chan, care  va da naştere, peste puţin timp, celui de-al treilea bebeluş al lor.

"Un an nou fericit! Pentru toate aventurile și dragostea care vor veni în 2023", a scris fondatorul Facebook/Meta în dreptul acestei imagini candide cu cei doi îmbrăcaţi elegant, la petrecerea de Revelion, unde Priscilla a purtat o rochie din lurex, iar Mark a dat veşnicul său tricou pe un smoking - o ţinută total atipică pentru el.

Mark Zuckerberg asteapta al treilea copil cu Priscilla Chan   Instagram jpg

Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, și soția sa, Priscilla Chan, în vârstă de 37 de ani, au deja doi copii împreună, pe Maxima, în vârstă de șapte ani, născută în decembrie 2015, și pe August, în vârstă de cinci ani, născută în august 2017.

Vestea că vor deveni din nou părinţi a fost cea mai bună pe 2022, un an în care platforma Facebook/Meta a trecut prin schimbări sensibile, care s-au concretizat în scăderea dramatică a preţului acţiunilor - de la 340 de dolari/acţiune la începutul lui 2022 la 125 de dolari/acţiune la finalul lui. Şi, deşi spera că de data aceasta Pricilla îi va naşte un băieţel, un mini-me cu care să testeze jocurile pe calculator, celor două fetiţe li se va alătura o a treia.

Mark Zuckerberg asteapta al treilea copil cu Priscilla Chan   Instagram jpg

Mark Zuckerberg și soția sa, filantrop și fost medic pediatru, s-au întâlnit la coadă la toaletă la o petrecere la care participau amândoi, pe când erau studenți la Harvard, în 2003. La scurt timp, au început să se întâlnească și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2012, în cadrul unei ceremonii intime organizate în curtea casei lor, la doar o zi după ce Facebook a fost făcut public. După nașterea primei lor fiice, cuplul a anunțat într-o scrisoare publică faptul că majoritatea banilor lor vor fi donați în scopuri caritabile.

Mark Zuckerberg asteapta al treilea copil cu Priscilla Chan   Instagram jpg 

Mark Zuckerberg asteapta al treilea copil cu Priscilla Chan   Instagram jpg 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53086590766907