Octombrie 09, 2022
Mariah Carey, la cuțite cu bona. „Concediez bonele când devin mai importante decât mine!”
Ocupate non-stop, divele din showbiz se bazează pe bone pentru a le îngriji copiii când ele nu sunt disponibile, însă nu e ușor să găsești angajatul potrivit. Sau, în cazul lui Mariah, să fie ea angajatorul perfect...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez s-a chinuit să găsească pe cineva care să aibă grijă de gemenii ei, Max și Emme, din cauza programului ei aglomerat și al deplasărilor constante. Carey s-a confruntat cu probleme asemănătoare, a avut mai multe dădace pentru gemenii ei și relația lor a fost de multe ori tensionantă...

Fosta asistentă a lui Mariah, Lianna Shakhnazaryan, a dat-o în judecată pe Carey din cauza faptului că se simțea birjărită de managerul vedetei, Stella Bulochnikov. Drept răspuns, cântăreața a dat-o și ea în judecată pe asistentă susținând că Lianna încerca să scoată bani de la ea înregistrând-o de mai multe ori fără permisiunea divei. Totul s-a rezolvat în afara tribunalului între Mariah și fosta ei angajată. Cum rămâne cu bonele pe care le-a avut superstarul?

Se pare că fosta ei bonă, Maria Burgues, era plătită prea puțin, cu 25 de dolari pe oră, și nici nu primea compensații financiare pentru orele petrecute peste program și deplasările cu familia vedetei. Drept urmare, și bona a dat-o în judecată pe Carey!

mariah carey, în război cu bona 5  sursa   Profimedia jpg

Maria a ținut să precizeze că condițiile de lucru acasă la Mariah nu erau deloc ideale. Burgues s-a plâns și din cauza comportamentului pe care bodyguardul starului îl avea în privința ei. Totuși, în ciuda faptului că a făcut cunoscute aceste lucruri, nimic nu s-a făcut pentru a remedia situația.

„Copiii lui Carey au un bodyguard pe nume Marcio Moto, care țipa în mod constant la Burgues și o amenința. În decembrie 2017, Burgues susține că mergeau cu toții cu mașina prin Los Angeles, iar Moto a început să țipe la bonă și s-o amenințe că o dă afară din mașină și-o lasă pe șosea. Bona s-a plâns de incident, dar angajatoarea ei n-a luat măsuri”, a ținut să precizeze avocatul acesteia.

Nu degeaba se plângea Mariah, prin revista Hello!, că bonele nu fac prea mulți purici acasă la ea! „Din păcate, trebuie să am bone. Dar sunt foarte implicată în creșterea copiilor. Și concediez bone pe bandă rulantă!”, a povestit ea în urmă cu ceva timp, în timpul unei emisiuni radiofanice din NY.

„Nu-mi place să le concediez, dar n-am încotro. Le concediez când încearcă să devină mai importante decât mine în viața copiilor mei”, a conchis mămica gemenilor Marrocan și Monroe (11).

„Eu nu sunt genul care să facă un copil pe care să-l predea apoi bonei ca să-l crească ea. Eu nu așa funcționez, nu accept așa ceva!”, a continuat să explice Mariah Carey.

mariah carey, în război cu bona  0 sursa   Profimedia jpg

mariah carey bona copiilor  sursa   Profimedia jpg

mariah carey bona copiilor 1  sursa foto   Profimedia jpg

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.66737842559814