Septembrie 20, 2020
Mariah Carey, în război cu fraţii săi. Nici nu vrea să audă de ei
Mariah Carey a dezvăluit că nu a avut niciodată familia alături, iar despre frații ei, Morgan, în vârstă de 60 de ani și Alison, în vârstă de 58 de ani. nu are niciun cuvânt de laudă. Artista îi numește distruși și refuză să petreacă timp cu ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei”, a spus Mariah Carey, scrie viva.ro. 

Între ea și sora sa, Alison, lucrurile au degenerat încă de acum 26 de ani. Sora mai mare a artistei este dependentă de droguri și alcool, toate în timp ce se prostituează pentru a supraviețui. Mariah a încercat în repetate rânduri să-și salveze sora, plătindu-i tratamentele de dezintoxicare, însă tot efortul vedetei a eşuat. 

În anul 2015, Alison a fost nevoită să treacă prin două operații dificile, una la creier și alta la coloana vertebrală. Aceasta a apelat la sora sa prin intermediul presei, încercând să o înduioșească să-şi înduiaşcă sora. "Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!”, a strigat Alison într-un clip postat pe Internet, fiind susținută de fratele ei, Morgan. 

"Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea", a declarat fratele artistei, în urmă cu câțiva ani.

Bărbatul a povestit că, în trecut, pe când Mariah nu se lansase, Alison avea grijă de întreaga lor familie din banii pe care îi câştiga ca prostituată. Morgan a povestit că a venit din Italia, unde trăia, să aibă grijă de Alison. Însă Mariah habar nu a avut niciodată de ea. După ce s-au certat în 1994, nu şi-au mai vorbit niciodată.

Alison are 4 copii şi a rămas prima oară însărcinată la 15 ani. A ajuns prostituată în New York după ce a devenit dependentă de droguri. Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97001624107361