Iunie 19, 2023
Marc Anthony și Nadia Ferreira au devenit părinți. Imaginea emoționantă postată de artistul de 54 de ani
Moment emoționant în viața proaspătului cuplu Marc Anthony și Nadia Ferreira. Dacă pentru tânăra de 24 de ani, acesta este primul copil, cântărețul latino Marc Anthony a devenit, la 54 de ani, tată pentru a șaptea oară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marc Anthony și Nadia Ferreira confirmă nașterea primului lor copil împreună. Pe rețelele lor de socializare, cuplul a dat fanilor marea veste. Potrivit postării fericiților părinți, bebelușul s-a născut pe 18 iunie, o zi foarte specială pentru Marc Anthony, întrucât este și ziua când se celebrează „Ziua Tatălui”. O postură foarte cunoscută pentru artist, întrucât acest micuț este al șaptelea său urmaș. Tânăra Nadia Ferreira a devenit mamă pentru prima dată, acum, la 24 de ani, scrie okmagazine.ro

Marc Anthony și Nadia Ferreira

Lucrurile s-au întâmplat fulminat pentru frumoasa Miss Univers Paraguay 2021. În doar un an, l-a cunoscut pe celebrul artist latino, s-au îndrăgostit, au ținut pagina ziarelor, s-au căsătorit neașteptat la începutul anului, după care au anunțat că vor deveni părinți.

Marc Anthony și Nadia Ferreira

Marc Anthony și Nadia Ferreira au publicat o inedită poză alb-negru cu bebelușul lor. Ambii părinți își țin copilul de mână, în timp ce acesta se află în brațele tatălui său, Marc Anthony. „Momentul lui Dumnezeu este întotdeauna perfect”, a scris cântărețul. „La mulți ani de Ziua Tatălui”, și-a încheiat artistul postarea.

Marc Anthony cu al șaptelea său copil PNG 

Nu au fost făcute publice alte detalii despre nașterea copilului. De asemenea, nu se știe dacă bebelușul este băiat sau fată, lucru care a fost ținut secret încă din ziua în care amândoi au dat vestea că vor deveni părinți.

Marc Anthony mai are 6 copii. Dintr-o relație din anii 1990 cu Debbie Rosado, s-a născut primul său copil, Arianna Muñiz. În timpul acelei relații, cântărețul l-a adoptat și pe Alex, fiul cel mare al lui Debbie dintr-o relație anterioară, așa că băiatul poartă numele de familie Muñiz.

Marc Anthony și Nadia Ferreira

Artistul s-a căsătorit apoi cu Dayanara Torres - din 2000 până în 2004 - și li s-au născut doi băieți, Cristian, 22 de ani, și Ryan, 19. Din cea de-a doua sa căsătorie, cu starul Jennifer Lopez, îi are pe gemenii Max și Emme, de 15 ani.

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, Marc Anthony și Nadia Ferreira au anunțat că vor deveni părinți.



citeste și
SQL exec time = 0.73398351669312