Iunie 17, 2021
Limba română răsună în SUA. Artiștii emigranți nu se lasă de muzică
Pauza muzicală a fost întreruptă. Au dispărut din peisajul monden pentru o vreme și părea că s-au lăsat de cântat, odată ce au emigrat, dar nu e deloc așa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Croitoru și Boris Covali au surprins pe toți cu o piesă plină de sens și zvâc. Astfel, limba română a ajuns să fie cântată în America. 

"Lasă-mă să cânt" este piesa cu care își anunță revenirea în muzică interpreții Cristina Croitoru și Boris Covali, ambii stabiliți în Statele Unite de câțiva ani. Ei acolo, iar producatorul lor - în Moldova. Kapushon, cu numele adevărat Marin Crețu, este autorul melodiei ritmate numai bună pentru vară.

"În ultimul timp nu prea am reușit să vă bucur cu noi producții muzicale, dar după o lungă perioadă de așteptare, am dus până la capăt un proiect, care sper mult să vă placă. Pe două continente diferite, la distanță de mii de kilometri, alături de talentatul interpret Boris Covali și cunoscutul producător Kapushon, vă prezentăm "Lasă-mă să cânt", a scris Cristina Croitoru pe contul său de Instagram. 

Sperăm și noi să facă parte din playlistul vostru și să dăinuie piesa, care va fi pe repeat. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90403866767883