Septembrie 01, 2022
Leonardo DiCaprio a petrecut cu o ucraineancă sexy, cu o lună înainte să-i dea papucii Camilei
Da, doamnelor și domnilor, Leonardo DiCaprio este din nou singur și-n căutarea unei noi frumuseți nu mai în vârstă de 25 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri am aflat că superstarul de la Hollywood s-a despărțit de iubita lui, Camila Morrone, la doar o lună după ce aceasta a împlinit 25 de ani și după patru ani de relație. Astăzi, avem confirmarea că actorul merge deja mai departe, căci e plină lumea de fete frumoase și tinere. Iar cel mai recent, actorul în vârstă de 47 de ani a fost fotografiat în compania unei ucrainence superbe, în vârstă de doar 22 de ani.

Este vorba despre bruneta sexy Maria Beregova, surprinsă la o petrecere alături de Leo, în luna iulie, pe iahtul său de lux ancorat la Saint Tropez, în sudul Franței.

maria leo jpg

Beregova este o tânără prospăt divorțată, fostul ei soț, Ahmed Masoud Abdelhafid, fiind nepotul ministrului de interne al dictatorului libian Muammar Gaddafi. Nu este clar când s-a finalizat divorțul de soțul ei libian și dacă a existat o înțelegere, dar se crede că actele au fost depuse la Monaco, acolo unde locuia perechea.

Maria Beregova a crescut în Elveția, acolo unde a urmat o școală privată, iar în prezent locuiește la Londra, unde se pregătește să preia întreprinderea farmaceutică a familiei sale. Beregova a postat pe conturile sociale mai multe fotografii uluitoare din vacanța ei în Saint Tropez, precum și imagini cu camera ei de lux din cadrul Villa Belrose, care costă 1.220 de dolari pe noapte. 

Frumoasa și glamouroasa ucraineancă a fost fotografiată urmându-l pe Leo la o petrecere pe iahtul său, la care au participat mai mulți prieteni de-ai starului, dar e posibil că totul să se fi terminat între ei după acea noapte.

Cert este că Maria îl urmărește, în prezent, pe actor pe Instagram, nu și viceversa...

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4304740428925