Iulie 03, 2019
Legendara trupă Andre se reunește!
Una din cele mai populare trupe din România care s-a consacrat la începutul anilor 2000, Andre, se reunesc, după o pauză de aproape 20 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trupa fenomen - Andre, se reunește după 17 ani de la despărțire. Andreea Balan, care recent a devenit mămică pentru a doua oară, și Andreea Antonescu, au decis să se reuneasă pentru a aduce publicului un nou hit. Piesa va fi lansată pe data de 9 iulie. Melodia poartă denumirea „Reset la inima”, și va fi susținută de un videoclip, filmările căruia au avut loc de curând. Fetele au ales anume această dată pentru că acum 20 de ani, pe 9 iulie, ele au lansat piesa care le-a adus marele succes - "Liberă la mare". 

 

 

„André reprezintă copilăria și adolescență mea. Am trăit foarte intens acea perioada și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de dată această să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, a scris Andreea Bălan.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68287038803101