Septembrie 15, 2022
Legătura nebănuită dintre Britney Spears și Prințul Williams. Celebra artistă putea să devină regina
Ce legătură a existat între Prințul Williams și Britney Spears.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William este căsătorit cu Kate Middlteton și formează împreună unul dintre cele mai frumoase cupluri regale. Însă, un biograf regal susține că înainte să se întâlnească cu actuala sa soție, Kate, prințul ar fi avut o legătură specială cu o vedetă pop.

Legătura nebănuită dintre Britney Spears și Prințul Williams

Da, conform dezvăluirilor, se pare că este vorba de cântăreața americană Britney Spears. Britney și prințul britanic au menținut legătura la un moment dat, însă nimic nu s-a concretizat între ei, într-un final.

Autorul Christopher Andersen a aruncat această bombă în noua sa carte „Brothers and Wives: Inside the Private Lifes of William, Kate, Harry and Meghan” și a explicat mai multe în timpul unui interviu pentru Us Weekly.

„William și Britney au încercat să se întâlnească pe vremea când erau tineri și au avut, de asemenea, un fel de relație cibernetică similară cu Lauren Bush, modelul și nepoata președintelui George W.Bush”, a spus Andersen.

Acesta a adăugat că prințul William și Britney nu s-au întâlnit niciodată. „Poate să fi existat conversații telefonice, dar nu-mi amintesc că au reușit vreodată să se întâlnească în acea perioadă.” Se pare că însăși Britney a vorbit despre asta, spunând mai multe în timpul unui interviu pentru Daily Mail.

„Am schimbat câteva e-mail-uri și trebuia să vină să se întâlnească cu mine undeva, însă nu s-a mai întâmplat asta”, a dezvăluit Spears, care avea pe-atunci 20 de ani. „Adică ai fost lăsată cu ochii în soare de către Prințul William?”, a întrebat-o un jurnalist american, iar cântăreața a răspuns cu toată sinceritatea: „Da!”. Așadar, a fost vorba doar de o legătură online, care nu s-a concretizat pentru viitor.

Britney Spears 'blown out' by Prince William resurfaced interview reveals -  Mirror Online

Prințul William, relație de șapte ani cu Kate Middleton

Ulterior, William a cunoscut-o pe Kate Middleton în timp ce studia la Universitatea St Andrews în 2001. Cei doi au fost colegi de clasă înainte de a deveni un cuplu.

William și Kate au fost împreună din perioada universității și au avut o relație de șapte ani înainte să devină un cuplu regal. După relația de lungă durată, care a inclus și o foarte scurtă despărțire în 2007, cuplul și-a anunțat logodna în anul 2010.

În timpul interviului lor de logodnă cu diveși jurnaliști, Kate a vorbit despre despărțirea dintre ei. Aceasta a explicat și modul în care timpul în care au fost despărțiți le-a permis amândurora să se dezvolte pe plan personal. „La momentul respectiv, nu eram foarte fericită, dar de fapt acest lucru m-a făcut o persoană mai puternică.”, a declarat Kate.

Prince William, Kate Middleton Change Titles on Social Media Following  Queen's Death

Sursa - ego.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8108737468719