Octombrie 15, 2022
Larry, motanul prim ministrului Marii Britanii, vedetă pe internet
Prim miniștrii se schimbă, pisicile rămân! Cel puțin acesta este cazul în Anglia. Larry, simpaticul motan al prim ministrului Marii Britanii, este o adevărată vedetă pe internet. Are peste 700.000 de urmăritori pe Twitter.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Povestea lui Larry începe în 2011, când simpaticul motan a fost adoptat de David Cameron, pe atunci prim ministru al Marii Britanii. Pisica rasa tabby a fost adoptată de la Centrul Battersea Dogs and Cats Home. Scopul? Controlul populației de rozătoare din Downing Street.

Larry chiar a primit și titlul de Chief Mouser, fiind prima pisică din Downing Street căriea i s-a făcut această onoare. De-a lungul anilor, a schimbat patru prim miniștrii și este încă „în funcție”. Chiar și acum, după ce Boris Johnson a fost înlocuit de Liz Truss.

Este, ar spune unii, un simbol felin al continuității. Este preferatul jurnaliștilor și al internauților deopotrivă. A apărut în numeroase știri la posturile importante de televiziune. Pe Twitter, contul motanului este urmărit de peste 700.000 de oameni

În 2019, în timpul vizitei președintelui Donald Trump în Marea Britanie, Larry și-a făcut apariția în fotografiile oficiale. Apoi a tras un pui de somn sub mașina prezidențială. Un Cadillac blindat în valoare de 1,5 milioane de dolari, cunoscut sub numele de „Bestia”.

Sursa - https://adpm.ro/



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94398832321167