Mai 21, 2018
La nuntă, ca la înmormântare. Victoria Beckham criticată pentru ținuta de la nunta regală
În acest weekend, fosta actriță Meghan Markle și prințul Harry și-au spus da în catedrala Sf. George din Londra. La eveniment au fost prezenți oameni de elită, printre care se numără și soții Beckham.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă este designer vestimentar și cunoaște tot ce este în vogă, și pentru ce combinații trebuie să opteze, totuși, Victoria Beckham, a dat-o în bară la cel mai mare eveniment din lume - nunta regală.

Victoria a fost criticată dur de către experții în ale modei, pentru ținuta deloc la locul ei, pe care a purtat-o la acest eveniment important. Nu doar că a purtat o ținută de culoarea neagră, mai mult ca atât, fosta membră Spice Girl's a purtat o pălărioară cu plasă neagră care-i acoperea ochii. Toți au criticat-o dur pentru alegerea vestimentară, comparând ținuta pentru una numai bună de dus la înmormântare. 

 

 

Nu doar ținuta a făcut-o pe Victoria să arate ca la o ceremonie funerară, ci și lipsa zâmbetului pe fața ei. David, soțul acesteia, a zâmbit pe tot parcursul ceremoniei, așa cum se cuvine la un astfel de eveniment, în schimb, Victoria, a fost mereu tristă. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87999486923218