Iulie 05, 2022
Kim Kardashian, transformată uimitor într-un star al anilor 80. a slăbit extrem de mult
După ce a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022, Kim Kardashian se întoarce din nou în trecut, de data aceasta pentru o ședință foto inedită. Vedeta a fost transformată într-un star al anilor 80. Iată rezultatul!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian s-a transformat total pentru cea mai recentă ședință foto. Vedeta a realizat un pictorial inedit pentru promovarea brandului propriu de lenjerie intimă modelatoare. S-a întors în trecut și întruchipează un veritabil star al anilor 80.

 

SKIMS se numește brandul de lenjerie intimă modelatoare deținut de Kim Kardashian. Anul acesta, ea pare să fie din ce în ce mai pasionată de divele de altă dată. Asta după ce, pe covorul roșu al Met Gala 2022, și-a făcut apariția în rochia lui Marilyn Monroe.

Sub umbrela brandului SKIMS, Kim a lansat o colecție de costume de baie în nuanțe metalice. A postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la ședința foto.

În fotografii, vedeta apare cu părul vopsit blond și o frizură cu volum tipică anilor 80.

New content: The latest post from SKIMS sees founder Kim Kardashian show off her enviable figure in metallic

„Nu m-aș fi gândit că o voi tunde așa vreodată pe Kim. Dar este fabuloasă în această ipostază, căci adoră perioada anilor ’80”, spune stilistul ei.

Showstopping! The caption read: ‘Get ready for Metallic Swim to make an entrance' 

Teamwork: The ad is the work of British visual artist Nadia Lee Cohen, 29, who studied at the London College of Fashion and is heavily inspired by '60s and '70s British and American films 

Sursa - agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76530480384827