Octombrie 27, 2022
Katy Perry, video viral pe rețelele de socializare din timpul unui concert: „E înfricoșător”
Katy Perry a devenit virală pe rețelele de socializare în urma unui moment atipic din timpul tunerului său în Las Vegas.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Katy Perry a suferit o „defecțiune” la un ochi în timpul concertului său, momentul fiind surprins într-un video care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Artista este văzută pe scenă în timp ce un ochi i s-a închis în repetate rânduri, iar fanii au adus în discuție diverse teorii.

În timpul unei reprezentații recente din cadrul turneului său „Play” din Las Vegas, Katy Perry a părut că nu-și poate ține ochiul drept deschis. Ba mai mult, cântăreața și-a presat degetul pe tâmplă într-un efort aparent de a nu-și lăsa pleoapa să cadă. În cele din urmă, artista pop și-a revenit și a continuat să țină ambii ochi larg deschiși timp de câteva momente.

Katy Perry, moment viral pe internet

Îmbrăcată cu o rochie spectaculoasă, silver, cu detalii din doze de suc aplicate, vedeta era pregătită să își continue spectacolul alături de trupa sa, când a avut un moment atipic. După ce și-a „fixat” pleoapa, vedeta a încurajat publicul să aplaude trupa artistei și și-a continuat concertul.

Momentul atipic, ce a devenit viral pe rețelele de socializare, a fost întâmpinat cu reacții din partea internauților, care au variat de la îngrijorare la amuzament. Unii chiar au asemănat-o pe Perry cu un robot, despre care au spus că a suferit defecțiuni. Videoclipul a strâns peste 19 milioane de vizualizări de când a fost postat pe TikTok, duminică.

„Clona ei a avut o defecțiune. E înfricoșător ”, a scris o persoană într-un comentariu TikTok, în timp ce o alta a adăugat: „Robotul ei pare să se defecteze foarte mult”.

Între timp, altcineva a susținut: „Nu chestia cu ochii a fost ciudată, ci faptul că s-a purtat ca și cum nu s-ar fi întâmplat și a continuat show-ul…”. Pe de altă parte, mulți alții au găsit momentul destul de amuzant: „Păpușa aia pe care o aveai când erai copil cu ochiul care se tot închidea”, a glumit o persoană pe TikTok, în timp ce alta a spus: „A pierdut conexiunea wifi ”.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5240571498871