Iunie 01, 2020
Kătălina Rusu și-a încreștinat fetița. Imagini de la botezul micuței Melissa.
A fost petrecere în ajunul Zilei Internaționale a Copilului în familia interpretei Kătălina Rusu și a soțului ei. Însoțiți de cei mai apropiați prieteni ai lor, de familie și de nași, cei doi și-au încreștinat ieri primul lor copil, pe micuța Melissa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întrucât au fost valabile încă restricțiile împuse de la începutul pandemiei, evenimentul a fost unul destul de restrâns. Kătălina Rusu și soțul acesteia au ales să facă o ceremonie mică. Botezul a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar la eveniment au participat doar nașii de botez ai Melissei și familia celor doi soți. 

                                                        

Kăătlina Rusu, 31 de ani, a fost destul de discretă în legătură cu organizarea botezului. Vedeta nu a oferit multe detalii fanilor virtuali. Doar prietenii artistei și câțiva nași de botez de-ai micuței Melissa au postat câteva fotografii de le eveniment. Printre cei care i-a ales Kătălian Rusu nani de botez pentru micuța ei se numără nașii de cununie ai vedetei, Lumința Suveică și soțul ei, Veronica Vizant, dar și prezentatorul Anatolie Melnic și soția lui Tatiana.

Pentru botezul fetiței ei, tânăra mămică a ales să îmbrace o rochie de tip ie, de culoare albă și lungă până în pământ. 

                                                               

 

Kătălina Rusu s-a căsătorit cu Andrei Croitoru în octombrie 2018, iar luna de miere au savurat-o in Florida. La începutul acestui an, în data de 4 februarie, interpreta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe micuța Melissa, fiind și primul copil al cuplului.

                                                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.3036680221558