Februarie 24, 2020
Katalina Rusu a împlinit 31 ani! Vezi cum a celebrat aniversarea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un an plin de evenimente superbe o învăluie pe tânăra interpretă de la noi - Katalina Rusu. Cântăreața a început acest an cu dreptul. La finele lunii ianuarie, ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Melissa. Micuța deja a ajuns acasă, în sânul familiei, iar Katalina se bucură din plin de maternitate.

Interpreta a împlinit în acest weekend o vârstă frumoasă - 31 ani. Acest eveniment este unic în felul său pentru Katalina, căci pentru prima oară de ziua ei de naștere este mămică. 

Katalina a scris și un mesaj pe contul său de Instagram, un mesaj plin de sens, iar împreună cu acesta, artista a postat o poză foarte drăgălașă în care apare ținând-o în brațe pe micuța Melissa.

 

Cel mai frumos cadou de ziua mea, a venit in viața mea puțin mai devreme și m-a făcut cea mai fericită. Sunt mamă, iar acestă zi de naștere a fost cea mai caldă, alături de cei mai dragi sufletului meu, familia mea - puterea mea, soțul meu iubit și alături de cea mai dulce ființă - Melissa - a scris Katalina Rusu la această postare. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.2888662815094