Februarie 21, 2022
Justin Timberlake și-a vândut apartamentul cu 29 de milioane de dolari. Cum arată proprietatea
Justin Timberlake și Jessica Biel tocmai au vândut apartamentul din New York, dintr-o clădire în care dețin locuințe mai multe celebrități. 29 de milioane de dolari au încasat cei doi în urma tranzacției. Iată cum arată luxoasa proprietate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În anul 2017, Justin Timberlake și Jessica Biel au achiziționat un penthouse de lux în New York. Își doreau să se stabilească acolo, însă venirea pandemiei le-a schimbat planurile.

Astfel, cei doi au hotărât să scoată locuința la vânzare. Și bine au făcut, întrucât tranzacția imobiliară a fost una profitabilă.

Justin Timberlake a achiziționat cu 20 de milioane de dolari apartamentul. A reușit să îl vândă însă cu 29 de milioane de dolari.

Penthouse-ul este amplasat la ultimul etaj al unei clădiri exclusiviste. Clădire în care locuiesc mai multe celebrități de top. Printre acestea Harry Styles, Taylor Swift, The Weeknd și Bella Hadid.

Apartamentul se întinde pe 500 de metri pătrați și dispune de 4 dormitoare și 6 băi. Clădirea are piscină, sală de fitness, zonă SPA și maximă securitate.

 Sursa: agentiadepresamondena.com



citeste și
SQL exec time = 2.4670026302338