Octombrie 21, 2019
Jim Carrey s-a despărțit de iubita lui. Află motivul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 57 de ani, Jim Carrey, s-a despărțit de iubita lui tinerică zilele trecute. Relația celor doi a durat aproape un an, și până la urmă, cuplul și-a spus adio. Ei au apărut pentru prima oară în public în luna ianuarie curent, la premiera filmului ”Kidding”.

 

 

Iubita actorului,  Ginger Gonzaga, în vârstă de 35 de ani, nu a vorbit despre motivele despărțirii de actor, precum nici Jim nu a vrut să intre în detalii cu privire la acest subiect. 


 

După ce fosta iubită a actorului s-a sinucis după despărțirea de acesta, Jim nu a mai avut nicio relație, cel puțin pe care să le afișeze. Ginger a fost prima iubită după tragicul eveniment care a avut loc în septembrie 2015. 

Amintim că, Jim Carrey a avut mai multe relații amoroase de-a lungul carierei sale. Printre acestea au fost soția lui Melissa Womer (1987-1995), cu care are o fată, pe nume Jane Erin.

 


 

Cea de-a doua lui soție a fost Luren Holly, cu care a divorțat după un an de căsnicie.

 

 

După despărțire s-a logodit cu celebra actriță Renée Zellweger, cu care a fost împreună timp de 18 luni.

 


 

În anul 2005, actorul s-a cuplat cu Jenny McCarthy, cu care au fost împreună din anul 2005 până în 2010.

 

 

Penultima iubită a comediantului a fost Cathriona White, în vârstă de 22 de ani. În septembrie 2015, Cathriona a fost găsită moartă în propria locuință. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2135059833527