Martie 03, 2020
Jessica Biel a împlinit 38 de ani. Vezi cum sărbătorește actrița

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, Jessica Biel, își celebrează astăzi, 3 martie, aniversarea. Actrița împlinește vârsta de 38 de ani.

Se pare că la 37 de ani, Jessica a avut parte doar de momente neplăcute. Marea nenorocire care i se întâmplase actriței este infidelitatea soțului. În 2019, soțul starletei, interpretul Justin Timberlake a fost văzut cu o actriță începătoare într-un bar. Cei doi erau foarte apropiați, se țineau de mâini și cochetau.

Justin Timberlake nu a ascuns faptul că într-adevăr a înșelat-o pe soția sa, doar că era în stare de ebrietate și nu-și dădea seama ce face. 

 

 

Justin și Jessica nu s-au împăcat o lungă perioadă de timp. Actrița nu dorea să-și ierte soțul. Cuplul a fost văzut ducându-se împreună la psihoterapeut. Se pare că până la urmă, actrița totuși a trecut cu vederea infidelitatea soțului, și a mers mai departe. 

 

 

Chiar de ziua ei, aceasta a fost surprinsă în pat mâncând o bucate enormă de tort cu o lumânărică. Vedeta a încărcat o poză cu ea pe rețelele de socializare. La această postare, actrița a scris: "Această felie de tort e mai mare decât fața mea".

Postarea a acumulat rapit peste cinci sute de mii de like-uri pe pagina de Instagram. Desigur că și comentariile au fost nenumărate și toate de bine. 

 

 

Amintim că, Jessica Biel este o actriță americană. Ea a devenit cunoscută prin rolul jucat în filmul serial 7th Heaven. Actrița s-a filmat în numeroase filme, printre care se numara “Summer Catch”, “The Texas Chainsaw Massacre”, “The Illusionist”, “I Now Pronounce You Chuck and Larry” si “The A-Team”.

În anul 2012, starleta s-a casatorit cu celebrul interpret Justin Timberlake. Cei doi au împreună un băiețel pe numele Silas Randall Timberlake

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0240836143494