Mai 23, 2024
Jennifer Lopez și Ben Affleck, ziua împăcați, noaptea divorțați. Cum au fost surprinși în plin scandal al divorțului
Se conturează o telenovelă în jurul cuplului Bennifer, adică Jennifer Lopez și Ben Affleck. În plin scandal al divorțului, cei doi s-au afișat, în sfârșit, împreună, după o pauză de 47 de zile, după cum au calculat jurnaliștii britanici. Dar asta nu înseamnă că s-au împăcat: nu au existat gesturi tandre între ei, iar nopțile și le petrec tot separat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost tot weekendul în centrul atenției și nu pentru că s-ar fi împăcat, ci pentru că s-au afișat, în sfârșit, împreună. Ultima dată când au fost fotografiați ca un cuplu fericit a fost 30 martie, o zi în care au ieșit la cină, în New York.

47 de zile au trecut de atunci, scrie Daily Mail, un număr destul de mare pentru doi îndrăgostiți care se sorbeau din priviri la evenimentele recente. Ben și Jlo au anulat această statistică, pentru că joi, 16 mai, au fost fotografiați împreună în Los Angeles, în timp ce participau la un eveniment școlar al lui Fin, fiul de 15 ani al lui Ben și al actriței Jennifer Garner, conform libertateapentrufemei.ro

Jennifer Lopez i-a adus băiatului un buchet de floarea-soarelui, în semn de apreciere, dar între ea și Ben nu au existat gesturi tandre și nici măcar un schimb de zâmbete.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben and JLo Reunite For the First Time in Weeks amid reports the couple is headed for a split

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben and JLo Reunite For the First Time in Weeks amid reports the couple is headed for a split

„Când a văzut-o ieșind din mașină, nu s-au îmbrățișat sau sărutat”, a declarat un martor ocular despre actorul de 51 de ani și soția sa, de 54 de ani, care au sosit separat și s-au întâlnit în parcare.

Ben Affleck and Jennifer Lopez stop by Soho house in Los Angeles

„Nimic nu i-ar fi oprit să vină împreună pentru a-și susține copiii, problemele din căsnicie trec pe locul doi”, mai spun sursele citate de Daily Mail.

„Ei dau impresia că au făcut front comun. Jen a venit cu Emme (n.r. fiica ei și a lui Marc Anthony) pentru a-l susține pe Fin. Emme este foarte atașată de Fin, așa că este firesc ca Jen, indiferent de situația prin care trece cu Ben, să fie acolo”, au mai spus sursele jurnaliștilor britanici.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Leave Family Event Together After Arriving Separately in Los Angeles

Jennifer Lopez și Ben Affleck locuiesc separat

Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) ar fi la un pas de divorț, la nici doi ani de la nunta de pomină. Știrea bombă a fost anunțată de publicația In Touch, apoi preluată și rostogolită de majoritatea publicațiilor mari. O persoană din anturajul cuplului „Bennifer” a declarat pentru sursa amintită că actorul s-a mutat deja din casa conjugală de 60 de milioane de dolari, cu 12 dormitoare și 24 de băi. În același timp, Lopez ar fi fost văzută căutând deja o altă casă în Beverly Hills, fără Ben, în cursul zilei de marți (14 mai).

Ben Affleck and Jennifer Lopez stop by Soho house in Los Angeles

„S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pentru care au petrecut-o doi ani, căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, a declarat sursa, care și-a păstrat anonimatul, pentru In Touch.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îndrăgostit în 2002, au început o relație, s-au logodit, dar în 2004 s-au despărțit. Cupidon i-a lovit din nou 20 de ani mai tâziu. În iulie 2022, cei doi s-au căsătorit în Nevada. O lună mai târziu au făcut o nuntă mare, de trei zile și trei nopți, cu sute de invitați, iar superba artistă a schimbat 3 rochii de mireasă.

Jennifer Lopez Name-Drops Ben Affleck on 'Jimmy Kimmel Live'



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79112505912781