Decembrie 07, 2023
Jennifer Lopez, incendiară într-o rochie îndrăzneață, cu sânii la vedere, alături de Ben Affleck
Jennifer Lopez a captivat din nou atenția tuturor la un eveniment, căci s-a afișat într-o ținută din cale afară de îndrăzneață: cu abdomenul la vedere și cu sânii ghicindu-i-se, la brațul soțului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi s-au căsătorit în 2022, însă în 2023 au apărut o serie de zvonuri că nu se mai înțeleg la fel de bine ca până acum. Însă iată că îi vedem împreună și cât se poate de îndrăgostiți. Diva ajunsă la 54 de ani are un corp atât de bine lucrat la sală, încât își permite să poarte efectiv orice fel de ținută, scrie okmagazine.ro

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (11) jpg 

Celebrul deja cuplu Bennifer a spus prezent la Premiile ELLE Women in Hollywood, eveniment desfășurat pe 5 decembrie la Nya Studios din Los Angeles.

Fanii sunt obișnuiți cu aparițiile memorabile ale artistei, căci chiar dacă în timpul liber adoptă un stil clasic sau sport, la evenimente știe exact ce are de făcut pentru a deveni de neuitat. Drept urmare, a mizat pe o fustă lungă, mulată, și un pieptar metalic, care acoperă partea de sus a corpului, lăsând totuși la vedere și o parte din sâni. Toată atenția este concentrată în zona bustului, anume, întrucât Jennifer Lopez și-a prins părul în coc: nicio șuviță nu acoperă zona ce s-a dorit expusă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty

Diva poartă o pereche de cercei masivi, argintii, și tocuri, mai ales că are un soț atât de înalt.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty

Foarte elegant s-a prezentat și Ben Affleck, cu un costum negru, cămașă albă și cravată neagră, subțire.

Au făcut tot ce a ținut de ei pentru a atrage atenția: s-au îmbrățișat și sărutat în fața fotografilor, ipostază în care paparazzii nu i-au mai surprins de mult. Oare de ce?

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty

Premiile ELLE Women in Hollywood celebrează femeile influente, care impactează Hollywoodul de astăzi.

Evenimentul le onorează pe toate doamnele care au adus contribuții notabile, de la apariții de impact pe covorul roșu, până la forța creativă din spatele camerelor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.5784010887146