Aprilie 02, 2022
Jennifer Lopez alături de fiica sa, Emme. Cum se distrează artista în timpul liber
Jennifer Lopez a jucat baseball alături de fiica sa, Emme. Adolescenta în vârstă de 14 ani s-a relaxat și a demonstrat că sportul este una dintre pasiunile sale principale. Cântăreața în vârstă de 52 de ani i s-a alăturat rapid fiicei sale, în timp ce actorul în vârstă de 49 de ani i-a făcut galerie iubitei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

JLo și Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze tandre pe tot parcursul antrenamentului. Emme și-a exersat abilitățile sportive, în timp ce mama sa a fost ținută în brațe de Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți nu și-au putut ține departe mâinile unul de pe celălalt. Fotografii au profitat de această ocazie pentru a-i poza pe cei doi din toate unghiurile.

Jennifer Lopez a jucat baseball alături de fiica sa, Emme

Jennifer Lopez a decis că este momentul să-și pună în valoare talentul sportiv în fața iubitului său. Cântăreața i s-a alăturat fiicei sale și a petrecut o zi relaxantă pe terenul de baseball. Interpreta melodiei Love Don’t Cost A Thing și-a expus silueta în timpul antrenamentelor.

Jennifer Lopez în timp ce joacă baseball și poartă un trening negru 

Aceasta a purtat o pereche de colanți negri la care a asortat un hanorac în aceeași nuanță. Posteriorul divei a fost pus în valoare în timpul antrenamentelor. Ben Affleck a preferat să urmărească jocul iubitei sale de pe margine. În timp ce JLo își exersa loviturile, Ben o încuraja și o aplaudă din spatele gardului de protecție.

În ciuda faptului că nu mai sunt în perioada adolescenței, cei doi au părut că recreează o scenă desprinsă din timpul liceului. Îndrăgostiții au fost tot timpul unul lângă altul. Ben a sărutat-o pasional pe Jennifer Lopez, după care a luat-o în brațe. În timp ce vedeta își privea fiica, Ben a avut grijă să-i ofere săruturi pe frunte. Paparazii au profitat de acest moment pentru a-i poza din toate unghiurile.

Jennifer Lopez în timp ce se plimbă alături de fiica sa, Emme 

Jennifer Lopez într-un trening negru în timp ce stă în brațele iubitului său, Ben Affleck și o primvește pe fiica sa, Emme, jucând baseball 

Conform publicației Entertainment Tonight, Ben ar putea să o ceară foarte curând pe JLo în căsătorie.  Sursele aprpiate cuplului au declarat că actorul este pregătit ”să-și petreacă toată viața alături de Jennifer Lopez.”

Relația lor a evoluat foarte frumoasa în ultima perioadă, iar în curând urmează să sărbătorească un an de când și-au reluat povestea de dragoste.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4978711605072