Decembrie 01, 2023
Jennifer Lawrence și Kylie Jenner, declarații sincere despre operațiile lor estetice
Jennifer Lawrence și Kylie Jenner susțin că apelează la machiaj pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lawrence a intervievat-o recent pe Kylie Jenner pentru un articol publicat de Interview Magazine. Cele două vedete au vorbit despre frumusețe, despre cum machiajul îți poate schimba trăsăturile fizice, dar și zvonurile conform cărora ar fi apelat la operații estetice, scrie elle.ro

Kylie Jenner a povestit cum, în adolescență, obișnuia să își contureze excesiv buzele pentru ca aceastea să pară mai mari și mai pline.

„Cred, de asemenea, că este incredibil ce poate face machiajul, pentru că lucrez cu Hung [Vanngo], care conturează buzele”, a explicat ea. „Și îl numesc chirurg plastician, pentru că toată lumea în ultimele luni, de când lucrez cu el, este convinsă că mi-am făcut o operație”.

Kylie Jenner lawyer demands retraction from Forbes after it claimed she ...

Actrița din Hunger Games a explicat că și ea folosește machiajul pentru a-și îmbunătăți look-ul, negând faptul că ar fi apelat la vreo operație estetică.

„Nu mi-am făcut operație la ochi. Mă machiez”, a declarat Jennifer. Kylie a intervenit pentru a o felicita pe actriță pentru aspectul ei. „Oh, Doamne! Știi, arăți uimitor”. „Ei bine, se pare că am făcut operații estetice”, a glumit apoi Jennifer Lawrence.

Oscars 2014 IN or OUT: Jennifer Lawrence in Dior | Tom & Lorenzo ...

Kylie a povestit și că, în cele din urmă, a apelat la fillere pentru a-și mări buzele. Însă a declarat că este deranjată de faptul că oamenii susțin că și-a schimbat complet înfățișarea.

„Văd comparații între fotografii cu mine de la 12 ani și de la 26 de ani. Sprâncenele mele arată altfel. Am contur. Mă întreb: Cum poți să compari fața mea de la 12 ani și să spui că mi-am schimbat maxilarul și că mi-am operat pleoapele? Despre ce vorbim?”.

Jennifer Lawrence a aprobat-o pe fondatoarea Kylie Cosmestics spunând:

„Și mie mi se întâmplă același lucru. Am început la 19 ani, așa că primesc poze de genul înainte și după, de la 19 versus 30 de ani, și mă gândesc: Am crescut. Fața mea s-a schimbat pentru că îmbătrânesc”, a spus Jennifer. „Toată lumea credea că mi-am operat nasul. Am exact același nas. Obrajii mei s-au micșorat”.

Jennifer Lawrence

De asemenea, Kylie Jenner a recunoscut recent si că a apelat la o operație de mărire a sânilor. Mărturisirea a avut loc în sezonul al treilea al reality show-ului The Kardashians, vedeta în vârstă de 26 de ani oferind mai multe detalii despre intervenția sa esteticăMezina familiei Kardashian-Jenner a povestit că a făcut operația la 20 de ani, înainte de a o naște pe fiica sa, Stormi. De asemenea, aceasta a recunoscut că regretă decizia pe care a luat-o în urmă cu cinci ani, spunând că nu ar fi avut nevoie de o astfel de intervenție.”

„Mi-am operat sânii înainte de Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil la 20 de ani', a recunoscut Kylie. „Erau încă în curs de vindecare [când am rămas însărcinată]. Aveam sâni frumoși. Pur și simplu superbi. Totul era perfect. Așa că mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată. Aș recomanda oricui se gândește la asta să aștepte până după copii”.

Kylie Jenner Age, Wiki, Sibling, Boyfriend, Net Worth, Husband, Daughter

Kylie a recunoscut și că nașterea fiicei sale a făcut-o să privească altfel lucrurile și să regrete operația estetică.

„Aș fi foarte tristă dacă ea ar vrea să își schimbe corpul la 19 ani. E cea mai frumoasă ființă. Vreau să fiu cea mai bună mamă pentru ea și un exemplu. Mi-aș dori să fiu în locul ei și să pot face totul din nou. Nu m-aș atinge de nimic”, a mai spus Kylie în cadrul emisiunii The Kardashians.



citeste și
SQL exec time = 1.1006062030792