Septembrie 09, 2020
Jean Claude van Damme apreciază muzica românească. Uite cum dansează
Muzica românească este apreciată și peste Ocean. Mai nou, celebrul actor Jean Claude van Damme a făcut furori pe internet cu un dans pe cunoscuta piesă ”Save Me” a lui Morandi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marius Moga și Randi, cei care au format trupa Morandi, nu au putut fii indiferenți la așa ceva. 

"E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!", a reaacționat Randi, citat de infomusic.ro. 

"Mi se pare foarte tare că, după 12 ani de când a fost lansată, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul",  a completat Marius Moga.

La 60 de ani, Jean-Claude Van Damme are în continuare o condiție fizică de invidiat. Cea mai recentă apariție a sa pe marile ecrane a fost în thriller-ul de acțiune "The Bouncer" din 2018, regizat de Julien Leclercq. În această peliculă noir actorul joacă rolul antieroului apăsat de greutățile vieții și preocupat de creșterea fiicei sale.



citeste și
SQL exec time = 4.1429324150085