Martie 31, 2022
Jada Pinkett, prima reacție după scandalul de la Premiile Oscar
Soția lui Will Smith, Jada Pinkett, a rupt tăcerea după scandalul de la Oscar care a uimit o lume întreagă. După câteva zile de tăcere, Jada a distribuit un mesaj cu subînțeles prin care a dat de înțeles care este poziția ei în raport cu incidentul atât de discutat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o scurtă postare de pe Instagram, Jada Pinkett a scris simplu și concis: „Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”. Vedeta a decis să restricționeze comentariile pentru postarea respectivă, semn că nu dorește să primească mesaje din partea celor să își exprime părerea despre cele petrecute în seara decernării Premiilor Oscar. 

Cu o zi înainte de mesajul Jadei Pinkett, Will Smith i-a cerut, în mod oficial public, lui Chris Rock pentru modul în care s-a comportat. În plus, actorul a cerut iertare Academiei de film, dar și familiei Williams pentru atitudinea pe care a avut-o.

Jada Pinkett Smith: actor and wife of Will Smith has long been in line of  fire | Movies | The Guardian

Până la acest moment, comediantul Chris Rock nu a vorbit despre incidentul controversat, însă a decis să nu depună plângere împotriva colegului de breaslă. 

n noaptea decernării Premiilor Oscar, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith. Deranjat peste măsură de cuvintele lui Chris, Will nu a stat prea mult pe gânduri, s-a ridicat de pe scaun și i-a aplicat o palmă peste față comediantului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97787809371948