Mai 18, 2023
Iuliana Beregoi, superbă în costum de baie, cu abdomenul cu pătrățele în prim-plan
Iuliana Beregoi este una dintre cele mai îndrăgite soliste din tânăra generație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adolescenții sunt înnebuniți după ea și o văd ca un model. Frumușica din Republica Moldova a devenit cunoscută de mică și a continuat pe drumul muzicii. Acum, ajunsă la vârsta maturității, la nici 19 ani împliniți, își etalează și partea senzuală, scrie profm.ro

Iuliana are peste 1,3 milioane de admiratori pe Instagram, pe care-i "răsfață" cu instantanee din viața ei de zi cu zi. Ultimul an a fost unul presărat cu reușite. Tânăra și-a luat permisul de conducere, și-a cumpărat o mașină scumpă și a scos piese care s-au bucurat de succes. Nu uită să se răsfețe, așa că merge deseori în vacanțe peste hotare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi plajă

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

După ce a mers la concertul lui Beyonce, în Stockholm, Iuliana s-a urcat în avion, dar nu s-a întors acasă, ci a mers într-o vacanță în Andaluzia, călduroasa regiune a Spaniei. Profită de vremea frumoasă, așa că stă aproape zi de zi la plajă și nu uită să împărtășească și cu fanii instantaneele făcute în bătaia soarelui. În costume de baie felurite, toate din două piese, care-i pun în valoare corpul lucrat de sală și, mai ales, pătrățelele de pe abdomen, cântăreața pozează ca o divă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67725872993469