Iulie 14, 2022
Iuliana Beregoi, petrecere de neuitat, la 18 ani! A primit cadoul la care visa
Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie și a avut parte de o petrecere pe care nu o va uita prea curând. În plus, ea a primit un cadou costisitor din partea părinților! Iată despre ce este vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi are doar 18 ani și o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc la fiecare mișcare. A reușit să ajungă în trendingul de pe Youtube cu piesele sale și are planuri mari de viitor.

Artista a concertat pe scena de la Arenele Romane cu puțin înainte de ziua sa și a cântat alături de Mario Fresh și Dorian Popa, iar pe 13 iulie a petrecut cu prietenii și cu familia! 

Iuliana Beregoi, petrecere grandioasă la majorat! A ieșit direct din tort

image 

Iuliana Beregoi și-a chemat prietenii la un restaurant de fițe din Bucuresti pentru a-și sărbători majoratul. Iuliana Beregoi a purtat o rochie potrivită temperaturilor caniculare de afară și a strălucit, la propriu și la figurat. 

Părinții au fost cei care i-au făcut artistei o surpriză de proporții! Din partea lor a primit cadou un autoturism! Iuliana s-a bucurat nespus pentru darul primit și s-a fotografiat la bordul bolidului de lux! 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, maşină şi în aer liber 

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană 

"Visurile devin realitate daca muncim, daca ne înconjurăm de oamenii potriviți si daca ne urmam inima. Va iubesc si va multumesc pentru ca ati fost si sunteti alături de mine.", a scris Iuliana pe pagina sa personala.

Deși ziua de 13 iulie a fost una dedicată ei, Iuliana nu a uitat de fanii care o îndrăgesc și care o sprijină! Artista și-a răpit câteva secunde pentru a-i transmite un mesaj unei admiratoare înrăite!

La începutul lunii iulie, Iuliana Beregoi a avut parte de un prim cadou. Solista a participat la concertul unei artiste pe care o admiră profund: Billie Eilish, Spectacolul a avut loc în Berlin, Germania, iar atmosfera a fost una cu adevărat copleșitoare, în sensul pozitiv. Iuliana Beregoi a distribuit pe contul de Instagram imagini de la concert și un clip video în care le-a arătat tuturor cât de bine se distrează. 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5770947933197